Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Eddie Elias в София

отпечатай новината

21.04.2010 18:00 | Видян 2859 пъти

Eddie Elias в София

За първи път феновете на хаус музиката у нас ще имат възможност да чуят на живо един от най-известните диджеи на нюйоркската клубна сцена - Eddie Elias. Той пристига в България за четвъртото издание на “Drugness Relief Party” на 1-ви май, събота – Ден на Труда.
Кариерата на Eddie Elias тръгва стремглаво нагоре още след първият му професионален ангажимент. Той успява да завладее нюйоркската публика със специфичния си deep progressive sound, върху който изгражда музикалните си сетове. Eddie Elias е един от най-често канените диджеи в култовите за Ню Йорк клубове Pacha, Cielo и Crobar, където резиденти са диджеи от ранга на Victor Calderone и Danny Tenaglia. Elias се радва на голяма популярност не само в Ню Йорк и САЩ, но и в добрите клубове в Латинска Америка. Името му се свързва още и със Sound Factory (NYC), Roxy (NYC), Stereo (NYC), Twilo (Miami), Rosana Amaral’s Parties (Rio/Brazil) и др.
Eddie Elias пристига в България по покана на SSS Production, за да подкрепи четвъртото парти от поредицата “Drugness Relief Party” (които се провеждат в столичния клуб Червило), посветени на борбата със зависимостите в съвременното общество. В първите три събития взеха участие Dj Tarkan (Турция), V-Sag (Гърция) и Dj Bolivar (САЩ), а вниманието на публиката беше фокусирано върху различни зависимости - наркотични вещества, социални мрежи и пазаруване.
Посланието, което отправят организаторите този път, има за цел да накара хората да се замислят, че най-деструктивното влияние на зависимостите е ограничаването на личната свобода. “Да си зависим е част от човешката природа. Още с раждането си всеки от нас е зависим от водата, въздуха, храната, семейството и др. С развитието си, доброволно или не, ние развиваме нови, различни и многобройни зависимости, без да осъзнаваме, че отделяме на тях голямо количество от свободното си време и така почти незабележимо се превръща в техни роби - губейки свободата си”, споделя Михаил Вучков, изпълнителен продуцент на SSS Production. И призовава: „Control your dependences and be free”, каквото е и мотото на събитието в събота.

 

 

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !