На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Кали закъснява заради репетиции

отпечатай новината

14.03.2008 13:33 | Видян 4640 пъти | Гласували 1

Кали закъснява заради репетиции

Една от 12-те звезди в "Пей с мен" - певицата Кали, се отдаде така напълно на работата си в шоуто и ежедневните репетиции, че за малко да забрави училищното тържество на сина си Георги.

Малчуганът, който е първокласник в частно училище "Дрита", имал специален повод да покани мама в класната стая - той и съучениците му празнували раздялата си с Буквара и получаването на първата си читанка. Освен това на тържеството били обявени и отличниците на класа - 5 деца, сред които и Георги.

За щастие в последния момент Кали успяла да се справи с множеството си ангажименти и с натоварения софийски трафик, и да се появи в училището минута преди класната ръководителка на сина й да даде начало на празника.

Малкият Георги с усмивка посрещнал майка си, която останала с него до края на партито.

"Да, претрупана съм с ангажименти, това е факт, но винаги намирам време за сина си, дори когато няма такова. За него бих направила абсолютно всичко! Георги е моето най-голямо съкровище!", признава изпълнителката.

Тя споделя още, че Георги бил много горд и щастлив да гледа майка си всяка вечер на екрана в "Пей с мен" и от сега имал фаворити за нейна дуетна половинка от кандидатите, появили се на кастинга.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !