Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Славена представя дебютния си албум

отпечатай новината

22.04.2010 14:30 | Видян 3222 пъти

Славена представя дебютния си албум

Славена ще гостува в предаването „Романтика Топ 10” по радио Романтика на 23.04 (петък) от 17.00 часа. Талантливата изпълнителка на Diapason Records ще представи своя дебютен албум „Отблизо” и ще разкрие всички интересни подробности около създаването му.

Чаровната Славена работи почти две години по селекцията и записването на песните на първия си албум. В него са включени 14 песни – половината, от които досега не са издавани. Освен познатите вече „Колко лоша бях” и „Нашата песен” слушателите ще имат възможност да се насладят на част от новите парчета на атрактивната изпълнителка. Сред непознатите до момента проекти е и дуетът на Славена с получилият две отличия за Дебют на 2009-а Dillan. Как се е родила идеята да създадат обща песен и дали между тях има и нещо повече от приятелство и колегиално уважение, ще разберете от самата нея.

Пред водещия Димитър Геновски певицата с най-пламенния глас в попфолка ще разкаже какво е усещането да сбъдне една толкова бленувана за нея мечта – да реализира дебютния си албум, както и какво й предстои занапред.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !