Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Райна ходи на уроци по танци при Светльо

отпечатай новината

26.04.2010 17:30 | Видян 15255 пъти | Гласували 1

Райна ходи на уроци по танци при Светльо

Попфолк певицата Райна винаги се е старала да бъде вярна на принципа си да не коментира нищо свързано с личния й живот.

За „отчаяните съпруги” Вихра и Даниела също се оказа трудна задачата да разберат подробности около новата връзка на звездата на „Пайнер”, за която упорито се твърди, че е с танцьора от VIP Dance Светльо.
 
Райна отново предпочете да не казва кой е мъжът до нея, заявявайки, че предпочита да не говори, защото не иска по този начин да си прави ПР. Сръбкинята Даниела обаче подсказа на зрителите, че това е именно Светльо, поздравявайки го от студиото, докато с певицата обсъждаха дали в мечтаното й пътуване до Япония, ще бъде придружена от любимия мъж. Единственото, което Райна сподели относно отношенията си с хореографа, беше, че го е изнудила да я научи да танцува ча-ча и вече е имала няколко практически занятия при него.
 
Тя не пропусна да разясни и че новата й песен „Жени като теб” не е свързана с никоя конкретна дама и по този начин опроверга слуховете, че парчето е посветено на новото гадже на Константин – Надя. „Ако беше така, щеше да се казва „Жена като теб”, не „Жени като теб”, обясни Райна. Тя каза още, че с Коцето се чуват от време на време, но той е вече част от миналото й.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !