Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Валя посрещна рождения си ден с над 350 човека

отпечатай новината

28.04.2010 10:00 | Видян 4282 пъти

Валя посрещна рождения си ден с над 350 човека

На 23 април повече от 350 човека празнуваха с Валя навръх рождения й ден – в гр. Дулово. Над 2 часа веселба се заформи за присъстващите, които бяха дошли от Търговище, Шумен, Ловеч, Троян, Силистра и околностите на Дулово. Изпълнителката екзалтира публиката с хитовете си, любими балкански парчета и ориенталски ритми, на които хората полудяха от танци. На песента „Девет бала” посетителите изпаднаха в екстаз и гърч по гръб, което може би е новата вълна във фолка.
Запален фен на възраст около 40 години пък помоли Валя да изпее песента „Въглен във вода”, за да може да я пусне на любимата си по телефона, която не присъстваше.

Собствениците на казиното, в което Валя пя, й бяха подготвили изненади. Преди да обяви поредния си хит, под звучите на песента „Честит рожден ден” и виковете на феновете, в залата пристигна торта с изригващи фойерверки и огромен букет цветя, поднесени от персонала. Почитател на певицата й подари комплект презервативи, а Валя му благодари с усмивка: „Благодаря ви, че сте се погрижили за моята безопасност”.

Празнична обстановка кипеше през цялата вечер, а рожденичката предизвикваше всички на дансинга.
„Благодаря от цялото си сърце за всичко. Ще ви призная, че се колебаех дали да приема този ангажимент, имайки предвид рождения ми ден, но сега не съжалявам, защото това е един най - хубавите ми рождени дни, които съм прекарвала в последните готини. Благодарение на вас, този ден се превърна в истински празник” – сподели с нескрита възбуда изпълнителката.
Пожеланията и подаръците към Валя в този ден не спираха. Едни от най-скъпите обаче остават тези от нейния съпруг – Краси, който я  изненадваше на няколко пъти в деня.

Още в ранни зори, преди да отвори очи, певицата получи ултра скъп папагал от породата Жако. Екзотичната птица е научена да произнася името на чаровната блондинка – Валя.

Вторият подарък, които Краси подари  бяха комплект нестандартни златни бижута, поднесени малко преди тя да отпътува за Дулово.

Третият съпружески подарък бе огромен букет рози, пристигнал по време на участието. Така Валя ще помни още дълго този рожден ден, в които почитателите и съпругът й я направиха истински щастлива.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !