Засега не бих искала нищо да...

“Засега не бих искала нищо да коментирам. Нека да...

Franz Ferdinand идват за Burgas...

Две от актуалните световни инди рок банди Franz...

Пророчества, които се сбъдват?

отпечатай новината

29.04.2010 18:00 | Видян 7110 пъти

Пророчества, които се сбъдват?

„Горещо" представя отново един свой гост, който, случайно или не, се превърна в един от най-успешните магове - поне според екипа. Преди около от две години при гостуването си в предаването маг Сибила предрече бременност на Венета Райкова, дете на Бербатов и премиерски стол за Бойко Борисов.

Към онзи момент единствено изборната победа на ГЕРБ изглеждаше вероятна - нито Венета, още по-малко Димитър Бербатов и приятелката му бяха правили дори и намек, че работят за наследници. Година и половина по-късно всички тези предсказания се сбъднаха.

Затова, в момент, в който по цялата планета се случват неща, които никой не може да обясни, Венета Райкова реши отново да покани маг Сибила и да я попита какво ни очаква.

Ще дойде ли краят на света през 2012 г.? Според маг Сибила 2012 г. ще е бум за човечеството, което ще израсне до по-високо духовно ниво. А Апокалипсис ще има, но чак след 65 милиона години. България ще е добре, но политиците трябва да сменят посоката - към Русия, защото вибрациите на Русия са „любов", а политическата система на САЩ ще се разпадне на отделни самостоятелни единици.

Според маг Сибила атентатът на 11 септември срещу Световния търговски център е дело на самите американци.

Има ли световен заговор? Според маг Сибила сиво правителство или правителство в сянка управлява целия свят. Тя дори се съмнява, че изригването на вулкана с непроизносимото име Ейафятлайокутл е причинено изкуствено.

Какви са предсказанията на маг Сибила?

-Водещата Венета Райкова - отново бременна!

-Лора Крумова - с нов успешен авторски проект!

-Миро - победител на „Евровизия"!

Какво предрече със сълзи в очите маг Сибила на любимката си Лили Иванова? Кога България ще излезе от кризата? Каква съдба видя в кристалното си кълбо за премиера Бойко Борисов, дясната му ръка Цветан Цветанов и финансовия министър Симеон Дянков?

Какво да очакват Ники Кънчев, Иван и Андрей и Слави? И още - за магическите практики, за амулетите за привличане на брачен партньор и против уроки и за билките, които трябва да има във всеки един дом.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !