Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Балъков става рода с Мерцедес ?

отпечатай новината

01.05.2010 09:00 | Видян 6709 пъти | Гласували 1

Балъков става рода с Мерцедес ?

Немската приятелка на Красимир Балъков Кати Фогел била от богат род индустриалци, които имали дял в автомобилна компания, твърдят клюкари запознати с битието на бившия национал по футбол. Ако се вярва на мълвата нейният дядо бил един от шефовете на концерна Мерцедес в Щутгарт през 60-те години. Но вместо да рекламира лъскавите немски автомобили, Балъков е лице на кисело мляко.
Миналата седмица Кати пристигна в Бургас с намерението да остане там дълго. Както е известно Балъка прие офертата да оглави футболен клуб Черноморец, собственост на бизнесмена Митко Събев - шестият по богатство в България според традиционната класация на СЛАВА.
Според близки на Краси преди няколко месеца той и Кати се разделили, тъй като тя отказала да стяга куфари за България. Но после размислила и решила да се “жертва” в името на любовта.
Ще ви припомним, че заради влечението си към изящната германка спортистът се разведе през 2004 г. със съпругата си Татяна, като й завеща семейната къща в Щутгарт и няколко милиона евро. 14-годишния му син и 20-годишната му дъщеря също останаха при бившата му жена.
Краси ревниво пази в тайна личния си живот и не пожела да коментира пред СЛАВА дали обмисля да поиска ръката на немската госпожица. “Кати е великолепна. Много я уважавам и ценя, безкрайно съм щастлив, че тя е неотлъчно до мен”, споделя футболиста. Той отрича, че тя е потомка на богаташи и разполага с несметни богатства.
Напоследък Балъков е запален по голфа. Той го успокоява и пълни с енергия.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !