Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Тони Стораро с „мисия” в Big Brother

отпечатай новината

03.05.2010 14:01 | Видян 7011 пъти

Тони Стораро с „мисия” в Big Brother

Тони Стораро ще се включи в риалити шоуто Big Brother Family тази вечер, за да подкрепи семейство Иванови. Звездата на Diapason Records избра да застане на страната на фамилията, която е сред номинираните за изгонване, поради фактът, че двамата с мъжа в семейството – Пламен са колеги и приятели.

Човекът-глас признава, че няма възможност да следи развитието на риалитито на телевизионния екран заради натоварената си програма, но е готов да подкрепи семейството Иванови с това, което умее най-добре – пеенето. Тони Стораро е работил с Пламен по доста успешни проекти, като едно от най-популярните е разбиващия му хит „Уникат”. Песента по музика на гръцкия хитмейкър Христодулос Сиганос и чиито аранжимент е дело  именно на Пламен Петров донесе на Големият Тони още повече фенове и един от най-хубавите призове – Зрителски хит на 2009 на Третите годишни награди на Фен ТВ.

Докато изпълнителят на супер хита „2-те сладурани” ще защитава семейство Иванови, в подкрепа на другите номиниране за изгонване, семейство Петрови ще се яви Милена от „Тройка на разсъмване".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !