Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Слави и Бойко се събраха в „22 истории със звезди”

отпечатай новината

05.05.2010 09:00 | Видян 11447 пъти

Слави и Бойко се събраха в „22 истории със звезди”

Слави Трифонов, Бойко Борисов, Тодор Живков, Михаил Горбачов, Бил Клинтън, Андрей Луканов, Камелия, Азис, Евгения Калканджиева, Венета Харизанова, Елена Петрова, Христо Калчев, Росица Иванова.... Това са само част от героите в забавната документална книга „ 22 истории със звезди”, която от днес, 4 май,  е на книжния пазар. В нея авторът Светослав Пинтев разказва историите, които помнят репортерските му тефтери.
За Светослав Пинтев Любен Дилов – син е категоричен, че „този човек може да накара и противопожарен кран да проговори за  личния си живот”.  Той определя книгата „22 истории със звезди” като наистина „забележително четиво, типично за жанра „из репортерския бележник”, където с чудесно чувство за хумор можем да се разходим наистина в тарапана от звезди, звездички и звездьовци”. Читателите ще се уверят в това, защото историите, които Светослав Пинтев споделя, са не само завладяващи, но и достоверни. А най-забавното е, че той – читателят, ще открие сам себе си сред героите в книгата, коeто ще го накара да се почувства сред свои на място, което е много уютно.

Книгата ще разкаже как:
Бойко Борисов и Слави Трифонов са приятели и разследват заедно  нападение срещу една от адреналинките от Господари на ефира.
Репортер нахлува с взлом в дома на Тодор Живков в един часа през нощта, прескачайки оградата.
Андрей Луканов пие водка Таганка директно от бутилката насред столичната улица Стефан Караджа. Малко след това го прострелват, а двама репортери се вмъкват нелегално в моргата, където попадат на голото му тяло.
Репортери се опитват да снимат убития Илия Павлов, преследвайки ковчега му по столичните улици.
Писателят Христо Калчев нищи силовите групировки, а Евгения Калканджиева създава модната си агенция “Визаж”. Тя се нарежда сред най-красивите момичета в света, но у нас я пребиват жестоко.
Читателите ще научат още:
Как красивата актриса Елена Петрова по чудо се спаси от чудовищния атентат срещу Световния търговски център в Ню Йорк на 11 септември 2001 година.
Отговорът на фундаменталния въпрос “Прави ли Мария от Сблъсък секс с Иван и Андрей?”, от самата Мария, с която авторът разговаря по темата. Това не е лесна работа, защото хубавицата със собствена рубрика в Станция Нова, съвсем спокойно може да го центрира в главата с тежък кристален пепелник. Правила го е и друг път.
Камелия се целува с Азис, но после му показва среден пръст. Какво означава този древен символ от нейните ръце?
Как на 25 декември 1998 година самият Дядо Коледа влиза при премиера Иван Костов със сурвачка за 5000 лева. Охраната не го проверява за оръжие, а министър-председателят остава с широко отворена уста, когато разбира, че добрият старец всъщност е преоблечен репортер.
Втората глава е посветена на Бойко Борисов, но най-много страници Светослав Питев отделя за историите със Слави Трифонов.  Защо, става ясно в книгата.
Авторът не се задоволява само с родните звезди и е включил двама от най-значимите световни лидери.  Читателите ще станат свидетели как репортери преследват президента на САЩ Бил Клинтън по софийските улици, а с Михайл Горбачов Питнев се сблъсква на входа на bTV.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !