Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Първото 3D видео в България е вече факт

отпечатай новината

11.05.2010 12:41 | Видян 2842 пъти

Първото 3D видео в България е вече факт

Първото 3D реално видео у нас бе заснето при екстремни условия на еднa от най-известните природни забележителности в света - Белоградчишките скали. "Така се събужда денят" е изцяло по музика и текст на група Атлас.

"Парчето е нетипично за нас, едно закачливо намигване към 60-те години", обяснява фронтменът на групата Веско Зерлиев. Той за пръв път експериментира в оперното пеене, при записването на беквокалите на песента.

Клипът е дело на режисьора Андрей Хадживасилев и неговия екип от "Revive Vision". Фон на видеото стават известната Белоградчишка крепост и Белоградчишките скали, които достигат височина до 200 метра. По време на снимките вокалът на групата претърпява инцидент, при който сериозно наранява десния си крак. Въпреки получения хематом и силните болки обаче Веско се държи мъжки. След намесата на лекарски екип, той успява да завърши снимките.

Във видеото момчетата от Атлас са облечени в стилни дрехи на Andrews Fashion. Снимките са осъществени със специалното съдействие на Община Белоградчик и подкрепата на  агенция „РА ЕДИТ”.

Видеото скоро ще е готово, а промоцията му ще бъде в първите дни на месец юни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !