Любимата храна на Кралицата била за...

Покойната кралица може и да е похапвала от най-добрите...

Отиде си режисьорката Мариана...

Тази нощ си отиде режисьорката Мариана...

Яна Маринова била истинска мъжкарана

отпечатай новината

12.05.2010 17:00 | Видян 10364 пъти | Гласували 1

Яна Маринова била истинска мъжкарана

Една от звездите на сериала „Стъклен дом" - Яна Маринова, ще бъде гост в новото издание на токшоуто „Търси се...", тази събота, 15 май, от 11:00 часа, по bTV. Колко драматичен и вълнуващ е животът й извън киното и телевизията - това ще разкрият най-близките й хора.

Първата изненада за Яна ще бъде продуцентът на „Стъклен дом" -  Димитър Митовски. „Харесах Яна за сериала, защото е блондинка и ни трябваше такава героиня", ще се пошегува режисьорът и ще допълни, че Яна е много талантлива и изключително отговорна към работата си на актриса.

Той ще я провокира да влезе в ролята на Боряна - героинята от сериала, която се играе от Елена Петрова. Колко брилянтно може да се справи и с тази роля - зрителите ще видят в „Търси се...".

Зрителите ще видят и сина на актрисата - Никола, който също като майка си е запален по спорта. Защо Яна е избрала варианта той да живее при баща си и как наваксва пропуснатото време с него - ще разберете тази събота.

За експанзивния характер и за промените през годините ще разкажат най-добрите приятелки на Яна. „Промяната в нея е тотална. От мъжкарана стана истинска дама. Основният й недостатък е, че не може да пази тайна. Много е влюбчива, а с нея е изключено да спориш", споделят приятелките. От тяхната провокация към Яна зрителите ще я видят в друга светлина - като салса танцьорка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !