Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Рени с юбилей

отпечатай новината

29.03.2008 09:00 | Видян 14075 пъти | Гласували 1

Рени с юбилей

Три тоалета от престижната световна марка „My Lady” по препоръка на топ дизайнерката Кремена Халваджиян ще смени Рени по време на юбилейния си концерт „10 години с хитовете на Рени” в Зала 1 на НДК на 31 март. Юбилеят съвпада и с 20-годишнина от появата на й на музикалната сцена като беквокалистка на легендарния дует „Ритон”.
Замислен като истиски спектакъл в три части, в него ще участват балет „Дива” Катя и Здравко от „Ритон”, Орлин Горанов и легендарните сръбски певци Мирослав Илич и Неда Украден. Танците са на балет „Дива”, а залата ще озвучи оркестър „Три звезди”. Екс министър Николай Свинаров пък ще изпее с нея „Светът е за двама” - песента, с която очароваха и разчувстваха зрителите на „Великолепната шесторка”. Друг участник в благотворителната инициатива за децата в Могилино – диджей Кърмак, също ще пее на концерта.
Дуети на Неда Украден и Мирослав Илич ще звучат на живо за първи път. Те са от предстоящия й 4-ти поред албум на сръбски, който ще издаде в Сърбия. Планираният за март албум се забави, поради ангажиентите й във „Великолепната шесторка”. Рени е единствената българска певица, която има многобройни почитатели не само у нас, но и в екс Югославия.
През последните дни Рени усилено репетира. „Бих искала да пресъздам на сцената истинска феерия от музика и танци, които да зарадват феновете ми”, споделя звездата.
Първите 500 души, купили билет за концерта, вече получиха подарък – албумът „Виж ме” на ДВД. Междувременно новият й дует с Неда Украден „Не, то ни сам я” се завъртя тези дни в родния радиоефир.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !