Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Dillan в „Романтика Топ 10”

отпечатай новината

13.05.2010 13:45 | Видян 3343 пъти

Dillan в „Романтика Топ 10”

Dillan ще гостува в предаването „Романтика Топ 10” по радио Романтика на 14.05 (петък) от 17.00 часа. Талантливият пловдивчанин ще разкаже пред слушателите на Любовно радио номер 1 какво е усещането да спечелиш две престижни отличия за най-успешен дебют и върху какви нови проекти работи в момента.

Младият изпълнител на Diapason Records, който грабна две награди за дебют тази година (от Фен ТВ и списание „Нов фолк”), направи сериозна заявка във всички класации с песента си „Пробвай върху мен”. За отрицателно време парчето се превърна в едно от най-харесваните в дискотеките и най-въртените в радио ефира. То е сред любимите хитове и на слушателите на радио Романтика.

Пред водещия Димитър Геновски Dillan ще разкаже не само за успешните си солови сингли, но и за актуалната си дуетна песен „На смени”, в която се изявява заедно с колежката си Славена. В интервюто той ще разкрие кога ще се появи дебютния му албум, както и кои са другите звезди от родния му град – Пловдив. Младият изпълнител на Diapason Records ще сподели пред слушателите на Любовно радио номер 1 отношенията си с другите изпълнители в и извън фирмата, която го издава и продуцира.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !