Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Лазар – почти готов с клипа към So Far Away

отпечатай новината

14.05.2010 12:30 | Видян 3177 пъти | Гласували 2

Лазар – почти готов с клипа към So Far Away

Айдълът Лазар Кисьов съобщи, че видеото към новата му песен So Far Away ще бъде готово до броени дни. За видеореализацията на динамичното лятно парче той се е доверил на режисьора Тенчо Янчев, с когото работят заедно за първи път.

„Тенчо е страхотен професионалист, много съм доволен от съвместната ни работа – казва Лазар. – Той имаше много идеи за визията на клипа, които според мен успяхме да превърнем в реалност и нямам търпение хората да видят крайния резултат.”

В клипа се залага на историята за изневярата и ревността. Партньорка в горещите сцени на Лазар е моделката Асиана Митева, която изпълнителят признава, че отдавна е искал да включи в свой проект. Действието се развива в столичен клуб. Сценарист на видеото е Цвети от Expose, a цялостният стайлинг прави Николай Сяров.

„Залагам много на So Far Away – споделя Лазар. – Написах песента когато бях далеч от България и тя е посветена на човека, който ме вдъхновява.”

Лазар сам създава музиката и текста на So Far Away, а за аранжимента се доверява на Светльо Къслев, който в последните години се наложи като един от най-успешните аранжори на денс музика в България, заставайки зад проектите на много родни звезди.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !