Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Destruction на 24-ти юли в Каварна!

отпечатай новината

21.05.2010 11:00 | Видян 2582 пъти

Destruction на 24-ти юли в Каварна!

Историческа ще се окаже датата 24-ти юли за феновете на траш метъла в България, когато на сцената на Каварна Рок Фест 2010 ще се развихрят в рамките на една вечер култови банди Kreator, Sodom и Destruction. Преди тях ще се разпишат и Korpiklaani, които очакваме за първи път в България.

Родните фенове добре знаят на какво са способни Kreator, Sodom и Destruction по отделно, но за първи път ще могат да чуят трите култови банди заедно на една сцена и то в сърцето на Каварна Рок Фест 2010. Destruction са сочени за едни от кралете и пионери на световната траш метъл сцена. Последното на пазара от тях е DVD “A Savage Symphony - The History of Annihilation” oт януари 2010, с включени исторически кадри от честването на 25 години на бандата с участието им на Wacken Open Air (от 2007г). Преди броени дни Schmier (Dеstruction), Doro Pesch, Alf Ator (Knorkator) и Miland „Mille“ Petrozza (Kreator) участваха с гласовете си в дубалажа на немската версия на анимацията "Metalocalypse", където главния герой е анимационна Рок звезда на име Dethlok!

С добавянето на Destruction във втория ден на Каварна Рок Фест 2010 - на 24-ти юли ще се изпълни още една мечта за българския фен, а графикът на фестивала добива и финалния си вид. От 23-ти до 25-ти юли в морската ни Рок столица ще гостуват точно тринайсет рок и метъл банди, както никога до сега.

На 23-ти юли началото на рок маратона ще поставят метъл Кралиците Tarja Turunen и Doro Pesch, заедно с Epica, Leaves’ Eyes и Atrocity. В тази вечер феновете ще могат се насладят на страхотни гласове и на едни от най-красивите Рок дами от световната сцена.

На 24-ти юли “Светата Троица” на траш метъла (Kreator, Sodom и Destruction) ще се стоварят с гръм и трясък на сцената на Каварна Рок Фест, подкрепени от симпатягите от Korpiklaani.

На 25-ти юли за финал ще връхлетят още  - Accept, Annihilator, Primal Fear и Voivod.
Съвсем скоро стана ясно, че именно Accept ще бъде съпорт банда на AC/DC на 25-ти май в Хановер, Германия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !