Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Летни фиести в София, Варна и Слънчев бряг

отпечатай новината

27.05.2010 14:15 | Видян 2613 пъти

Летни фиести в София, Варна и Слънчев бряг

SSS Production представи новия си парти лейбъл Sunsin, като продължение на успешните “Drugness Relief Party” и “United in Diversity”, събрали стотици хаус фенове в столичните клубове Ялта и Червило.

Лейбълът Sunsin цели да разшири и разнообрази лятната хаус сцена в страната, както и да предложи една интересна алтернатива за забавление в нощна България. Началото на летния сезон Sunsin ще постави във варненския клуб ID на 10 юни (четвъртък) 2010 г. Гост на събитието ще бъде придобилият напоследък голяма популярност у нас нюйоркски диджей – Bolivar. От шест години насам DJ Bolivar е неизменна част от нощният живот на голямата ябълка, като пуска на известни партита като „Asseteria Party” в Show/Arena и в клубовете „Club Cheetah”, „Discotheque” и др. Столичани, които познават диджея от участията му в Червило и Escape, също ще могат да се насладят на неговия трайбъл хаус стил на следващия ден - 11 юни (петък) в ID Club – София.

Третото парти на Sunsin, ще се състои на 28 август (събота) 2010 г. в Cacao Beach, Слънчев бряг и ще е официалното закриващо парти за сезона на Cacao. Гости на събитието ще са DJ Tarkan и V-Sag, които не са пускали заедно по българското черноморие от три години насам. Организаторите обещават, че това ще бъде едно от най-мащабните партита за сезона в Слънчев Бряг.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !