Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Цеца Величкович купува Левски

отпечатай новината

30.05.2010 09:00 | Видян 11591 пъти

Цеца Величкович купува Левски


Сръбската фолкдива Светлана Ражнятович, по-известна като Цеца Величкович, почти сигурно ще бъде новият собственик на ПФК Левски. Според запознати, изпълнителката на хита Кукавица ще свие гнездо на Герена срещу €15 млн. Точно толкова иска сегашният собственик Тодор Батков, за да се раздели с контролния пакет акции на клуба. Очаква се сделката да бъде изповядана в края на тази или началото на следващата година.

Цеца има опит като управник на футболен клуб. След убийството на съпруга й Желко Ражнятович-Аркан през 2000 г., тя сяда на кормилото на Обилич.
Връзката й с българския футбол се осъществява година по-късно, когато с тогавашният шеф на Славия Бай Миле влизат в далавери с продажба на футболисти и уредени мачове в А група. След убийството на Бай Миле през 2004 година, Величкович изпада в немилост. Каналите й към българския футбол са прекъснати, а срещу изпълнителката започва разследване.

Сега певицата е твърдо решена отново да сложи ръка върху трансферния пазар у нас. Тя неслучайно е набелязала Левски, който напоследък има сериозни финансови проблеми. Самият Батков неведнъж е казвал, че би се разделил с отбора, ако се намери читав купувач. Не е ясно обаче дали мустакатият адвокат, който твърди, че е най-големият левскар в България, ще склони да остави клуба в ръцете на Цеца. Запознати твърдят, че Батков има съмнения, че ако Величкович купи Левски, ще го разбие.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !