Мое човешко право е как ще наричам...

Председателят на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски, който се...

София №16 в класация за най-евтините...

Вилнюс, Литва Столицата на Литва се класира на...

Миранда Кер обича да влиза в чужди роли

отпечатай новината

01.06.2010 13:00 | Видян 3387 пъти

Миранда Кер обича да влиза в чужди роли

Топ манекенката Миранда Кер разкри, че любимата и част от модата не са дрехите или парите, а възможността да се превъплащава в различни роли.

Австралийският супермодел обича модата и професията си не само заради дизайнерските дрехи, славата и парите, а по-скоро заради възможността да бъде различна и да представя разнообразни образи.

“Страхотно е да бъдеш креативен, забавен или закачлив. Всеки има различни страни от своя характер и е чудесно да опиташ от всяка една“, заяви Кер. Тя разказа още, че никога не е мечтала да се превърне в модел. “Не се интересувах от мода, докато не завърших училище“, каза тя. Наскоро моделът на Victoria's Secret, която е гадже на холивудската звезда Орландо Блум, разкри, че въпреки че е длъжна да поддържа добра форма, понякога се поддава на изкушението.

“Ям здравословно, но не винаги спазвам диетите си. Понякога ми се иска да хапна малко пържено пилешко. Това е моята слабост и не мога да направя нищо по въпроса“, коментира топмоделът. 27-годишната чаровница подчерта, че да се храниш само със здравословни храни също крие своите рискове.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !