Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Ваня е новата страст на DJ Дамян

отпечатай новината

05.06.2010 09:00 | Видян 15485 пъти | Гласували 4

Ваня е новата страст на DJ Дамян

DJ Дамян има нова страст. Това стана ясно на откриването на първия в страната плажен пиано – бар Дебют на крайбрежната алея във Варна.

Цяла вечер звездата не се откъсна от своята нова половинка Ваня. Двойката естествено стана магнит за папараците, въпреки присъствието на партито на друг супер актуален светски тандем - семейство Господинови от Биг Брадър Фемили. Майката на Маги, която има уникален глас, е една от двете певици в Дебют.

Само СЛАВА успя да разпита Ваня. Тя призна, че се познава с Дамян вече шест години. Двамата се срещнали в софийския клуб Червило и не загубили контакт през цялото време. Тя обаче била омъжена и не можела да се обвърже с Дамян преди развода. Когато останала свободна, се отдала на любовта. Двамата живеят между София, Пловдив и Варна.

Ваня е фотомодел, а в миналото има опит като певица. С Дамян вече са готови с дуетна песен в стил етно-поп, наречена Те не спят, чийто клип до броени дни ще се завърти по телевизия Фен, а вече е позната на слушателите на радио Сигнал.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !