12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Дариха 11 400 лева на деца в неравностойно положение

отпечатай новината

04.06.2010 14:45 | Видян 3023 пъти

Дариха 11 400 лева на деца в неравностойно положение

Дамската организация на ПП ГЕРБ, със съдействието на кмета на община “Триадица”, г-н Евтим Евтимов дариха 11 400 лева на децата в неравностойно положение. Средствата са предоставени на г-жа Роси Камараш от фондация “Природа и здраве за България” за 18-та Спортно-оздравителна и рехабилитационна Ековаканция за 60 деца в неравностойно положение (с увреден слух, деца сираци, с множество увреждания, от социално слаби семейства, с хранителни разстройства и гръбначни изкривявания, както и деца от SOS Детски селища).


Дарителската кампания се проведе в четвъртък вечер в ресторант “Скай плаза” – НДК. Сред многобройните гости бяха политици, хора на изкуството и представители на бизнеса.
В богатата програма взеха участие невероятните деца от “Жестин+”, световните шампиони от спортна танцова федерация и балетна школа “Галакси” от град Димитровград и талантите от “Мим арт” – сдружение “Тишина” . Специални гости бяха децата от средно специално училище с детска градина за деца с увреден слух “проф. Д-р Д. Денев”. Поздрави за хората с добри сърца отправиха водещия Илиян Михов – Баровеца, бг дуетът “Червено и черно” и гласовития Петър Петканов - оперен певец.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !