Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Мега концерт със звездите на Диапазон Рекърдс

отпечатай новината

07.06.2010 09:15 | Видян 4645 пъти

Мега концерт със звездите на Диапазон Рекърдс

На 9 юни (сряда), The Cotton Club организира взривяващ мега концерт със звездите на “Диапазон рекърдс”. Четири от най-ярките изпълнители на музикалната компания ще бъдат в центъра на купона в хитовото заведение в Студентски град. Теодора, Ерик, Славена и Дилън обещават да взривят клуба още с появата си. Звездите ще пуснат гласовете си в действие малко след полунощ, а всеки от тях ще представи програма с най-големите си хитове, гаранция за здрав купон най-малко до 4 часа сутринта.

В невероятното шоу ще се включи примата на “Диапазон рекърдс” – Теодора, с най-популярните си парчета  “Гаси тока”, “Пръста няма да си мръдна”, “Изневерявам ти”, “Някой като мен”, “Шумно ли го правя”, “Любовница” и др.

Хитовият певец Ерик за пореден път ще докаже, че е специалист в провокациите и нестандартната визия. Изпълнителят наскоро засне обложката за предстоящия си втори албум и издаде, че кадрите са доста провокативни, а на някои от тях присъства негова приятелка, която позира без дрехи. Ерик ще вдигне градусите на настроението с хитовете си „Веднъж да се разпиша”, “Край на играта”, “Моя ли си”, “100 на 100”, “Русо гладно няма”, “Един въпрос”и др.

24-годишният Дилън е новата надежда на „Диапазон рекърдс“.Само година след звездния си дебют, младият изпълнител може да се похвали с огромен брой фенки и обявяването му за новия секссимвол на поп-фолка. Със своя неподправен чар, мъжественост и музикални данни, Дилън успява да си извоюва място сред изключително хитовите изпълнители. Певецът ще представи репертоар включващ дебютния му сингъл “Любов назаем”, както и новите “Пробвай върху мен”, “Голямо сърце”, “Цвете мое”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !