Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Кристен се извинява за глупавите си коментари

отпечатай новината

07.06.2010 14:45 | Видян 3829 пъти

Кристен се извинява за глупавите си коментари

Звездата от вампирската сага „Здрач“ Кристен Стюарт се извини, че е направила поредица от "глупави“ и "безчувствени“ коментари, във връзка с изнасилванията, като призна, че "е направила огромна грешка“.

20-годишната актриса предизвика противоречиви мнения заради нейните забележки в наскоро публикувано интервю пред британското списание Elle. В него звездата свързва нахлуването на медиите в личния й живот със сексуално посегателство. "Чувствам се като изнасилена. Често не мога да понеса това. Никога не съм очаквала, че това ще бъде живота ми“, заяви актрисата. Нейните коментари разгневиха ръководителите на благотворителни организации и организациите, подкрепящи жертвите на изнасилвания, които обвиниха младата звезда, че омаловажава насилието срещу жените. И сега Стюарт беше принудена да се извини, като определи поведението си като "глупаво“.

"Наистина направих голяма грешка – ясно и очевидно. И наистина съжалявам за избора на думите си. Правила съм глупави коментари и преди, но винаги съм смятала, че всеки има право на мнение. Хората, които си мислят, че съм безчувствена на тази тема, истински ме карат да се ядосвам. Направих голяма грешка“, каза още Стюарт.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !