Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Slayer: Шоуто ни в България ще е много специално

отпечатай новината

11.06.2010 10:20 | Видян 3422 пъти

Slayer: Шоуто ни в България ще е много специално

Кери Кинг и Дейв Ломбардо от Slayer в ексклузивни интервюта за български медии вчера потвърдиха, че метъл силата ще ни залее мощно на фестивала Sofia Rocks Powered by Sonisphere, който предстои съвсем скоро на 22 - 23 юни на Националния стадион Васил Левски.

Пред www.Katehizis.com китаристът на Slayer Кери Кинг каза, че в София бандата ще забие около час и вече имат ясен и размазващ сет лист. „Вярвам, че ще се хареса както на по-новите, така и на старите ни фенове."

На въпроса за реда, в който ще се качат на сцената четирите банди от Голямата четворка на траш метъла, Кери каза още: „Някои банди просто заслужават да свирят последни - така е редно. Metallica е една от най-големите групи на планетата и би било безсмислено Slayer да се качат на сцената след тях."

Пред Rolling Stone България Кери Кинг допълни още, че ще се опита да гледа и местните съпорт банди, които от вчера влязоха в афиша. „Винаги когато имам възможност, с интерес гледам поддържащите банди."

На живо в ефира на Z-Rock Дейв Ломбардо още веднъж увери феновете, че вокалът Том Арая е в перфектно здраве и форма след операцията на врата. „Единствено му забраниха да куфее толкова." Най-бързият барабанист в света каза още, че отношенията между четирите банди са чудесни и че всички те се харесват и уважават.

Дейв Ломбардо изказа и съболезнованията си за Рони Джеймс Дио, а Кери Кинг коментира така: „Рони беше светец. Един от най-милите хора в музикалния бизнес."

Шоуто на Голямата четворка в България ще е много специално и поради причината, че ще бъде снимано и предавано по сателит в реално време в над 800 кино салона по целия свят. Изборът на София за този проект е по идея на самите групи, супер впечатлени от феновете си тук.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !