Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Всеки с гривна на Металика

отпечатай новината

11.06.2010 14:45 | Видян 4169 пъти

Всеки с гривна на Металика

На грандиозното двудневно рок пиршество Sofia Rocks (22 и 23 юни) ще се влиза само със специални гривни. Всеки закупил билет за феста с “Металика”, “Рамщайн”, “Алис ин чейнс”, “Мегадет”, “Слеър”, “Антракс”... - еднодневен или комбиниран, ще трябва да го представи на някой от т. нар. предварителни пунктове, които ще бъдат изградени около стадион “Васил Левски”. Към билета си всеки фен ще получи гривна. Достъп до стадиона ще имат само онези, които са се сдобили и с двата атрибута.

За собствениците на двудневен билет е предвидена само една гривна. Тя ще важи и за двата дни, уточняват организаторите на рок събитието “Болкън ентъртейнмънт къмпани”. И не трябва да се сваля до края на друдневния фест.

Десет са пунктовете за проверка, които ще бъдат отворени на 22 юни в 8 ч сутринта. Те ще са разположени на всички важни артерии около стадиона - Орлов мост, пред метростанцията на стадиона, пред главния вход... След като преминат през съответния пункт и се сдобият с гривна, зрителите ще трябва да се ориентират кое от 9-те КПП-та е най-подходящо за местата им.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !