12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Фандъкова на купон на бТВ

отпечатай новината

11.06.2010 15:20 | Видян 4373 пъти

Фандъкова на купон на бТВ

Кметът на София Йорданка Фандъкова посети купона, който бТВ вдигна на голф игрището в Равно поле снощи.

Стотици гости уважиха партито по случай 10-я рожден ден на телевизията. Сред тях имаше и представители на политическия елит в България.

Пръв на празненството се появи бившият вътрешен министър и настоящ депутат от БСП Румен Петков, който по-късно сподели компанията на Камен Константинов то ДПС.

"Герберите" бяха представени от Искра Фидосова, кметицата и други политици. Любопитни клюкари подочуха коментар на Фандъкова за фолка.

Припомняме, че вчера излезе информация за намерението й да забрани концертите пред "Александър Невски", заради шумното шоу, което "Пайнер" направи предната вечер.

"Агитката" на тв партито логично се състоеше основно от шоу и тв звезди като актьорите от сериала "Стъклен дом", комиците Любо Нейков и Зуека, водещата Диана Найденова, която има рубрика в "Нека говорят" на Росен Петров, небезизвестния и винаги усмихнат Васко Мавриков, който се изявява в сутрешното предаване на бТВ "Денят е прекрасен".

Разбира се, празникът бе уважен и от най-важните хора, които стоят зад всички предавания и продукции - продуцентите: Димитър Митовски и Димитър Гочев на "Стъклен дом" и Джуди Халваджиян на "Господари на ефира" и "Пълна лудница".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !