Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Наталия Симеонова с уста за 1000 лв.

отпечатай новината

23.03.2008 09:00 | Видян 20071 пъти | Гласували 1

Наталия Симеонова с уста за 1000 лв.

Водещата на Море от любов Наталия Симеонова определено се грижи за своята визия и не пести средства да изглежда добре, предвид огромната конкуренция от млади и красиви телевизионни лица! Колко се харчи само за усмивката си блондинката, която не е първа младост, четете следващите редове!

Наталия Симеонова бе забелязана от СЛАВА, докато оформяше истинска холивудска усмивка. Една от най-русите тв водещи в България се подложи на избелване на зъбите по най-модерна технология в елитен столичен стоматологичен кабинет, посещаван и от други родни величия като Слави Трифонов и екип. Процедурата струва 600 лв.
Ден преди да се сдобие със сияйно бели зъби, Наталия придала дискретен обем на устните си с хиалуронова киселина в клиниката на небезизвестната д-р Катя Паскова, допълниха наши източници инфото на СЛАВА. При нея изпъват бръчки и премахват недостатъците си и други звездни колежки на Симеонова.
Водещата на Имаш поща Гала също е редовна и доволна клиентка на добрата докторка. Не е ясно обаче каква частична промяна е правила по себе си. Неслучайно дерматоложката също е звезда. Тя взе професионално участие в риалитито Пълна промяна, където довършваше стореното от пластичните хирурзи.
Но да се върнем на “тунинга” на Наталия. Вълшебната течност, която прави устните толкова сексапилни струва около 200 евро с поставянето, което според курса е равно на 400 лева.
Като направим една проста сметка, се оказва, че госпожа Море от любов се бръкнала цяла хилядарка в името на красотата!
Похвално е, когато една работеща жена успява да се грижи не само за дом и деца, но и за външния си вид. Наталия, която от известно време май е разделена със съпруга си Денис Ризов, не се дава и продължава с инвестициите в себе си, независимо откъде идват те.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !