Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРСКОТО ОТКРИТИЕ СРЕЩУ РАКА

отпечатай новината

15.06.2010 18:00 | Видян 3886 пъти | Гласували 2

БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРСКОТО ОТКРИТИЕ СРЕЩУ РАКА

На 20.06.2010 г. (неделя) от 18:00 ч. в парк Оборище (парк Заимов),  ГС „Антималигноцит” организира първия по рода си концерт „БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРСКОТО ОТКРИТИЕ СРЕЩУ РАКА”, с безвъзмездното участие на: група Сигнал, Лора Караджова, Galia, Графа, Любо, Нина Николина, Калин Вельов, Криста, B.O.Y.A.N., Деси Тенекеджиева.
Събитието се осъществява с подкрепата на Dynacord България.

Концертът е израз на нашата гордост, че българин е открил лекарство против рак, но също и израз на нашата болка и отчаяние, че лекарство, което е нетоксично и лекува ще отиде в небитието.Той е израз на нашето разочарование за бездушието или може би безсилието на няколко поредни правителства от 1992 г. насам да обърнат подобаващо внимание на този проблем, касаещ  живот. Събитието е най-вече надежда, че здравия разум и човешкото ще надделеят и болните ще получат своето право на избор в борбата с рака и изконното право на живот. От този ден се надяваме всички институции и граждани да се обединим в името на живота и регистрацията на Антималигноцит да стане факт.

Нетоксичното лекарство срещу рака Антималигноцит е открито преди много години от Продан Христов - емигрант във Виена. Той го създава само за шест месeца в собствена лаборатория, след стотици опити. Следват тестове при животни, а по късно и при хора в частната си клиника в Германия. Приложено на над 2000 пациента, диагностицирани като безнадеждни случаи, показва до 70% успеваемост.Следват публикации в печатни медии и доклади от лекари, произвеждали клиничните изпитания.

Нека се обединим в защита на Продан Христов и изобретеното от него лекарство. Това ще е защита на всички болни, в които е останала само надеждата, защита на всички нас, които се опитваме да направим живота по хубав, имаме шанс да дадем безценното - живот. Нека да направим така ,че отново да се гордеем, че сме БЪЛГАРИ. Нека всички по света разберат, че има такова лекарство, което поради финансови интереси ще бъде загубено, заедно с откривателя си.

Когато светът търси лекарство срещу рак, а един безспорно даровит българин го е открил, то ние не може да останем безучастни!
Ще позволим ли това българско откритие да бъде признато ПОСМЪРТНО, както винаги се случва, но тогава ще бъде безвъзвратно.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !