Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Адреналинката Жана "пристава" на Dance Academy

отпечатай новината

16.06.2010 10:30 | Видян 6144 пъти

Адреналинката Жана

За какво си шушукат две красиви жени когато се срещнат на светско парти? Отговорът в случая не е  - за мъже. Красивата екс Адреналинка Жана и собственичката на Dance Academy Ана Дончева говорят за ... работа!!!  След като се върна от фестивал в Дубай, Ана Дончева реши да обърне внимание  и на светския живот. Случайността я срещна с може би най-красивата от Адреналинките – Жана. И то точно когато нейната Академия търси млади и талантливи хора за преподаватели. Ана и Фил очакват и други кандидати за работа в Dance Academy, защото смятат да се разширят.

Двете танцуващи момичета намериха още 1 обща тема освен танца – желанието да преподават. След като Жана разкрила пред Ани своята специална, разработена от нея програма за поддържане на страхотна форма, г-ца Дончева не мислила много преди да я покани да се присъедини към екипа на Dance Academy.

„Жана изглежда зашеметяващо и поддържа суперформа и то при положение, че не пропуска да хапне сладко! А шоколадът е любимата й храна! Е, коя жена няма да иска да разбере тайната. Сигурна съм, че залите ни ще се пълнят за тренировките при  Жана !”. След краткия, но полезен разговор, двете красавици скрепиха уговорката с чаша шампанско. Резултатът предстои да видим.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !