Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Актуалната Мис България и цял куп носителки на титли ще дефилират на Grand Fashion Weekend

отпечатай новината

16.06.2010 11:00 | Видян 3967 пъти

Актуалната Мис България и цял куп носителки на титли ще дефилират на Grand Fashion Weekend

Седем модни гиганта стават домакини на Grand Fashion Weekend, който ще се състои в края на юни в Spa hotel Persenk в град Девин. На грандиозното шоу са поканени да дефилират едни от най-обичаните модели у нас. Ревютата ще открие актуалната носителка на титлата “Мис България” Ромина Андонова. По подиума ще минат още предшественичките й с корони от различни години Галена Димова и Елена Ангелова.

Мисис България Галина Недялкова също ще се облече в скъпарските тоалети. За да участва в грандиозния спектакъл от Гърция ще се прибере коронованата за “Най-секси риалити героиня” Лили от Биг Брадър. Модните къщи ще представят най-актуалните си колекции. Бутик “Podium” ще участва с VDP, Iceberg, Class Roberto Cavalli, модна къща “Princess” ще представи колекция на испанския гигант Pronovias, участие ще вземат Calvin Klein Jeans, Seven Seconds с колекция бельо и бански костюми и други.

Идеята на организаторите е да покажат, че няма криза в модния бранш и чуждите марки – дрехи и аксесоари, много добре се котират сред българските потребители. Три телевизии ще излъчат цялото фешън шоу, над 30 са медийните партньори на събитието.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !