Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Мая Илиева с имение за 2 милиона долара

отпечатай новината

16.06.2010 17:30 | Видян 11367 пъти

Мая Илиева с имение за 2 милиона долара

Почти няма богат българин, който да не си е купил къща в някоя съседна държава. Пионерската пътека и в този стил на живот прокара грандамата на българския бизнес Лора Виденлиева.

За нейната къща в курортното градче Стреза на езерото Маджоре в Италия се носят легенди. Къщата е на стойност 7 милиона евро, има 8 спални, 4 гаража и божествена тераса, която гледа към езерото, пише столичен вестник.

Стреза е едно от най-скъпите градчета около Милано, а там къща си е купила и банкерката Петя Славова. Нейната къща е архитектурен и културен паметник и минава за една от най-красивите в цялата околия. Тя струва около 10 милиона евро и е само на 200 метра от имота на Виденлиева.

Лора има още една къща, която е не по-малко известна. В имението й в Южна Африка на гости неколкократно са канени Марта Вачкова, Камен Воденичаров, Катето Евро.

В ЮАР къща има и легендарната банкерка от кръга “Орион” Веска Менджиева.

Медийният бос Красимир Гергов пък, който играе голф, прави бизнес в Лондон, говори за изкуство в Париж, си купи къща в Сен Тропе. Имението е на стойност около 3 милиона евро и е приятно, макар и да не стряска с непосилен лукс.

Във Флоренция заедно с втория си мъж италианец има бившата жена на Христо Сираков- Мария Бешлиева. Жилището е уникално, на последния етаж, точно над реката с изглед към стария закрит мост .

В Рим апартамент има една популярна българска вдовица Дарина Павлова. Може би с цел да бъде по-близо до новия си възлюбен Силвио Берлускони госпожа “Мулти” държи аристократичен имот с 4 спални в най-елитната част на Вечния град.

В Париж апартамент има оръжейният бос и любим президентски олигарх Николай Гигов.


До Латинския квартал, в божествен мезонет, се разхожда собственикът на “Петрол” Денис Ершов. Ершови имат жилище и в най-трудно достъпното за купуване на недвижим имот място – Монте Карло.

Апартамент в Лондон пък си купил Васил Божков. Ползва го синът му Антон. Апартамент на Темза има и Тодор Батков, там също живее синът му. Пак в Лондон, с огромно жилище в Мейфеър, разполага Алекс, бъдещият съпруг на дъщерята на Петя Славова – Жени.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !