Колкото по-голяма е трудността,...

Колкото по-голяма е трудността, толкова по-голяма е...

Новите вълшебни думи „разрешавам” и...

Възпитавани сме, че единствените „вълшебни думички” са...

Мехмед забъркан в гей скандал

отпечатай новината

19.06.2010 09:00 | Видян 6517 пъти

Мехмед забъркан в гей скандал

Актьорът Къванч Татлату, изиграл ролята на Мехмет в сериала Перла, се забърка по неволя в гей скандал. Клюкарските медии в Турция гръмнаха новината, че Къванч си пада по мъжки ласки. Още преди време СЛАВА първа писа, че медиите му преписват връзка с турската поп звезда Таркан. Именно гласовитият изпълнител бил ракетата носител за кариерата на тв любимец.

Сега обаче се оказа, че на папарашките кадри, които били заснели как турската тв звезда си говори с травестити, не е бил той, а брат му Исмаил. Роднината на актьора просто карал джипа на Къванч, и тъй като автомобила му отказал, той спрял да си поговори с “нощните пеперуди”. Исмаил е съдружник на Татлату във фирма за недвижими имоти. Финансовата криза обаче не пожалила и тях и компанията им била на ръба на фалита.

В южната ни съседка предполагат, че шума, който се вдига около цялата тази история е с цел пиар.Фотографът обаче, който сгащил брата на Мехмет, твърди, че бил напсуван затова, че снима. Първоначално той си помислил, че колата се кара от актьора, който в момента гледаме като Халил в сериала Двама завинаги. Затова веднага го проследил и нащракал провокативните кадри.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !