Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Real Enterprises набира таланти

отпечатай новината

25.06.2010 10:00 | Видян 5188 пъти

Real Enterprises набира таланти

Музикална компания „Real Enterprises” търси нови талантливи изпълнители. Компанията на Ники Китаеца извоюва определени позиции на пазара и продължава да се развива. Изпълнители като Даяна, Давид, Милла, Иванина вече подписаха договори с „Real Enterprises” и за два месеца имаха по няколко издадени песни. Предстои представянето на компилация „Real Top Hits” с песните на единадесетте изпълнители на компанията.

Но амбициите на Китаеца не стигат дотук. Той, заедно със съпругата си Виолета, продължават да дават шанс на младите певци, които искат да се развиват на музикалната сцена. Тези, които имат необходимата подготовка, могат да подпишат договор с компанията.  Същото важи и за онези, които все още имат да учат. Идеята на Китаеца е компанията му да дава уроци и да стане школа за желаещите да се учат.

Целта на школата е да развива млади музикални таланти и да ги превръща в най-успешни певци, конкурентни на големите имена в бранша. Тя осигурява комплексна подготовка на своите възпитаници за голямата сцена у нас и в чужбина - от пеенето (самостоятелно, в ансамбъл, с микрофон, в студио, със собствен акомпанимент) до разработването на индивидуален сценичен стил. Най-добрите сред възпитаниците ще получат шанс за продуциране. Желаещите могат да получат повече информация на тел. 0897933448.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !