Ален Делон е неузнаваем

Френската филмова легенда Ален Делон беше смятан за един...

Смях: Ма то тука е Варна уе чуек

Преди години по новините се въртеше едно прословуто...

Броени дни до "NATURE ALL HIP HOP" феста в Лясковец

отпечатай новината

30.06.2010 11:00 | Видян 3932 пъти

Броени дни до

Броени дни остават до старта на единствения по рода си хип-хоп и реге фестивал в България - „NATURE – ALL Hip Hop open air” организиран от Blunt Bashment Foundation. Фестивалът се провежда за трета поредна година в близост до Лясковския манастир, област Велико Търново.  Тази година хип-хоп и реге музика ще звучат без прекъсване от 2 до 4 юли.  Сцената е построена на китна поляна, оградена от борова гора, където ще има и къмпинг зона за посетителите. Участие във фестивала ще вземат над 40 български хип-хоп и реге групи, изпълнители и диджеи, съставящи основната прогресивна част на тази сцена у нас. Част от изпълнителите  са ILLMATE – Wosh, FARS, Logo5, DJ Darkstep, и Ragga One, Zigg & Hilla и много други.

„NATURE – ALL Hip Hop open air” има изключително значение както за развитието на музикалната култура в България, така и за утвърждаването на млади и нови български изпълнители. Това все повече ни доближава до европейската и световна музикална сцена. Желанието на организаторите е да дадат старт и поле за изява на тези изпълнители и   техните кариери и да утвърдят значението на фестивала както в България, така и извън границите на страната.

От друга страна този форум привлича вниманието на обществото към въпросите за опазване на околната среда и провокира екологичното мислене и действия на почитателите му. Лозунгите на еко-феста са „Мисли в зелено, човече“ ; „Искам да ми е чисто” ; „ПрироДА” ; „Зелена трева – чиста душа” ; „Ръка за ръка за чиста природа” и други. Организаторите са предвидили и различни дейности, чрез които да представят на цялата аудитория важни факти от последните години за замърсяването на околната среда в България и по света, както и различни инициативи на екологични организации и личности за преодоляването им. Медийни партньори на инициативата са радио Сити, Програмата и списание „Vice“.

Каним всички почитатели на българската, модерна, младежка музика, навършили 18 години,  да посетят феста и да се забавляват заедно с нас. Организиран е и транспорт до мястото на фестивала: петък и събота от 14:00 - 19:30 (спирка на паметника Асеневци – конете).

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !