Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Златка Райкова ще оценява хубавиците на Miss Sexy Summer

отпечатай новината

30.06.2010 12:00 | Видян 17322 пъти

Златка Райкова ще оценява хубавиците на Miss Sexy Summer

Ураган от сексапил ще залее Слънчев бряг, където тази събота ще се проведе първият по рода си летен конкурс Miss Sexy Summer. Десетте топ-красавици ще бъдят оценявани от най-сексапилната блондинка в родината – Златка Райкова. За да изберат най-достойната в журито ще бъдат още президентът на волейболен клуб ЦСКА Георги Георгиев и половинката му Галена Димова, Митьо Крика, Мисис България Галина Недялкова, собственикът на модна агенция VS models – гр. Бургас Фавиол Сеферидж.

На сцената в клуб Soho, който ще се открие същата вечер, момичетата ще дефилират с бански и плажни тоалети на Sugar free и роклите, носещи плажно настроение, изработени специално за надпреварата от Helena Collections. Победителката от Miss Sexy Summer ще получи почивка и спа-процедури от хотел Роял Бей на брега на св. Влас, нейните подгласнички ще се сдобият с комплименти от мебелна къща Варано. Същата вечер ще бъде избрано и лицето на генералния спонсор – една от красавиците ще си тръгне с корона и лента “Miss Zora”. Всички участнички ще получат от последния хит на лятото – гривни за регулиране на вътрешната енергия – Power Balance.

Интересното е, че в конкурса ще вземат участие някои от моделите, които се снимаха в клипа на Милко Калайджиев “Ако те видят Златките”. А дали Златка Райкова ще оцени по достойнство именно някоя от тях, остава само да гадаем.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !