Димитър Рачков търси най-артистичните...

Димитър Рачков е новият водещ на атрактивното музикално...

Кейт Мидълтън се връща към...

Принцесата на Уелс зарадва нацията този уикенд, като...

ВУЗ избра Харун за най-добър актьор

отпечатай новината

04.07.2010 09:00 | Видян 9757 пъти | Гласували 3

ВУЗ избра Харун за най-добър актьор

Актьорът Серхан Яваш беше отличен от реномирания истанбулски университет Кадир Хас за изпълнението си на ролята на Харун в турския сериал Незабравима. ВУЗ-ът, който има голяма роля за популяризирането на турската култура и изкуство, присъди годишните си награди, а Яваш е фаворит в категорията за най-добър актьор.

„Незабравима" е вторият сериал след „Клетва", в който участвам, а тази награда е първата, която получавам за изпълнението си, каза на церемонията 38-годишният Яваш, познат доскоро като лице от рекламите. Актьорът, който в интервютата си признава, че няма необходимото образование и голям опит в киното, казва, че е запленен от актьорската професия и влага всичките си сили и време да се развива в тази посока.

През първия си много успешен сезон, който в Турция приключва през юли, Незабравима беше сред най-рейтинговите сериали и оглави много от анкетите за популярност. Най-новото проучване е сред потребителите на интернет, 51,4 на сто от които заявяват, че с най-голямо удоволствие гледат сериала, който изпреварва други популярни сериали като Листопад, който се излъчва и у нас, Забранена любов, с участието на Къванч Татлъту, криминалната драма Езел и Любов и наказание с участието на Мурат Йълдъръм, който зрителите у нас познават като Демир от Гордата Аси.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !