Дамиано от Монескин се съблича за...

Дамиано - лидерът на станалата култова италианска група...

Гала на българската култура в...

Гала концертът е част от артистичната инициатива на...

ДесиСлава в България заради “Пей с Мен”

отпечатай новината

26.03.2008 12:14 | Видян 15984 пъти | Гласували 2

ДесиСлава в България заради “Пей с Мен”

Многобройните ангажименти с репетиции и концерти за шоуто “Пей с мен” ограничиха пътуванията на ДесиСлава зад граница. Тя и дуетната й половинка Мелинда прекарват все повече време в подготовка на песни по темите, зададени от шоуто и се подготвят за все по-бляскаво представяне на сцената. Това налага Деси да пътува само по участия в страната и да отложи визитите в чужбина за края на месец юни. Две изключения – пътуване в Америка за студийни записи в Маями и предстоящо пътуване до Белгия са в графика на звездата. Иначе от началото на 2008 година до месец март ДесиСлава е летяла до Германия, Испания и Англия поради служебни ангажименти.
И тази година тя празнува рождения си ден далеч от дома си. След като миналата година избра Дубай, за да навърши там 28 заедно с малката си сестра Ния, сега певицата посрещна рождения си ден в Лас Вегас в компанията на другата си сестра – Ина. Завръщайки се България, Деси мечтае да се отдаде на новата си страст – модерните технологии. В малкото свободно време, което може да си позволи, тя и синът й Майки се забавляват с игри на PSP или чат с новите й приятели от Лондон и Маями.
От следващата седмица звездата подновява записи по новия си албум, който трябва да подготви и издаде в началото на лятото.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !