Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Калин Врачански с нова мадама

отпечатай новината

05.07.2010 17:15 | Видян 8204 пъти | Гласували 1

Калин Врачански с нова мадама

Камен от "Стъклен дом" върти любов с чисто нова мацка. Това ще видят зрителите на bTV в следващите серии на тв поредицата, които тръгват наесен.

Героят на Калин Врачански ще претърпи пълен обрат. Освен това Димитър Касабов (Стефан Данаилов) ще се завърне като главен герой в сагата и голяма част от сюжетната линия ще се върти около него в премиерните епизоди.

В сериала ще се появи нов, изключително интригуващ персонаж, който ще гледаме повече за сметка на старите герои. За ролята се спрягат най-вече имената на Ники Илиев от "Забранена любов", ексводещият на "Тази сутрин" Митко Павлов, Владо Карамазов и Асен Блатечки.

Дани Касабов пък ще се превърне в далeче по-зрял и добър герой, а Сиана - от чувсвителна и ранима душа ще се трансформира в амбициозна и силна жена, която се бори докрай за целите си.

"Ако ме питате дали се чувствам известна, аз съм много далеч от тези неща. Даже се притеснявам от факта, че толкова бързо изведнъж всички станахме известни", каза Радина Кърджилова, в ролята на Сиана.

Боряна (Елена Петрова) също крие изненади. Образът й остава романтичен, но младата жена ще се изправи пред нови предизвикателства и житейски дилеми.

"Аз ужасно много заобичах Боряна. Радвам се, че зрителите ни дадоха шанс да им докажем, че може да бъдем много добри и да им представяме пълнокръвни образи. Напоследък все по-често ми се случва да ми казват Боряна, а не Елена. Което по никакъв начин не ме обижда, дори ме прави щастлива", сподели Елена Петрова, в ролята на Боряна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !