Първи конкурс за красавици от...

Организаторите на World AI Creator Awards създадоха нова...

Футуристичен Mercedes-Benz Maybach...

Концепцията Mercedes-Benz Maybach Maybach Vision 6 EV...

Златка Димитрова: Има елитен каталог за платени момичета

отпечатай новината

05.07.2010 17:45 | Видян 7941 пъти

Златка Димитрова: Има елитен каталог за платени момичета

Тя получила тази ценна информация от свои заможни приятели, които се изпуснали за каталога в откровен разговор пред нея. Маги Желязкова коментира неотдавна, че самата тя е разглеждала т.нар. списък и в него фигурират две Мис Българии, водеща на известно предаване и цял куп манекенки и фолк певици. Желязкова даже не се е посвенила да обяви и тарифите на скъпарските хубавици.

Час с „каймака” на платените момичета струвал между 5 и 10 хил. лв., но само 6-7 жрици си позволявали този висок стандарт. Останалите взимали най-много по 4 хил. лв., като запознати коментират, че ако кризата продължи още малко, и техните цени драстично ще спаднат.

Мис Плейбой за 2009 г. Светлана Василева пък разказва, че даже е чувала, че каталогът се разпространява на диск и че цените тръгват от 600 евро нагоре. Разбира се, това не означава, че „заработената” сума отива директно при момичето. Тя се дели обикновено 50/50 между девойката и агенцията, която й е осигурила ангажимента. Потребители на скъпо платените услуги били не само мастити богаташи, но и чуждестранни клиенти, които идвали у нас да въртят бизнес.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !