Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Скандал с Мiss Summer

отпечатай новината

09.07.2010 17:40 | Видян 3983 пъти

Скандал с Мiss Summer

След като затихна вяколкогодишният скандал с незаконното дублиране на конкурса „Мисис България“, сега избухна нов скандал за незаконно използване на патентована търговска марка - този път, свързана с конкурса за красота „Miss Summer“, заяви продуцентката и собственик на двете марки и конкурси.

„Никой няма право да използва комбинацията „Miss Summer“, незаависимо каква притурка слага към нея. Всички организатори на конкурси със сходни имена, както и медии, които ги отразяват, попадат автоматично под ударите на Закона за търговските марки и сходните на тях“, обясни госпожа Савова и заяви: „Този път сезирам Патентно ведомство за направените вече нарушения на марката ми от недобросъвестни лица и съм убедена, че ведомството, както и до сега, ще предприеме необходимите действия. Законите важат за всички!“

Единственият легитимен конкурс „Miss Summer International“ ще се проведе от 1 до 5 септември в хотел Мида в курорта Слънчев бряг. Водеща на конкурса ще бъде топманекенката Гери Дончева, а компанията „Перфект“ - Варна вече изработва специална колекция бански „Амар“ за участничките с наименованието Miss Summer и морски мотиви.
През годините победителки в международния конкурс Miss Summer International са били представителки на Италия, България, Русия, Малта и др.

Момичето, което ще представлява България тази година на Miss Summer International 2010 е Зорница Линдарева. Тя беше избарана на специален кастинг и вече направи своята генерална репетиция на конкурс за красота в Монако, където спечели титлата Miss Exotic Monte Carlo.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !