Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Кейт Уинслет и Сам Мендес може да спасят брака си

отпечатай новината

12.07.2010 17:00 | Видян 4508 пъти

Кейт Уинслет и Сам Мендес може да спасят брака си

Кейт Уинслет и Сам Мендес ще опитат да спасят брака си, разкриха техни приятели. Двамата ще прекарат лятото в имението си в Глочестършир и ще опитат отново да запалят искрата във връзката си.

Преди четири месеца двойката обяви, че се разделя след седемгодишен брак. 34-годишната Уинслет била недоволна от засилващата се близост на съпруга й с 27-годишната актриса Ребека Хол. Изглежда обаче засега двамата не смятат да официализират развода си. "Сам няма никакви кино ангажименти в момента и те ще останат в имението през лятото заедно с децата и ще опитат отново да запалят искрата помежду си", заяви близък приятел на звездното семейство.

"Преди Сам винаги успяваше да прекратява връзките си, но сега са намесени и деца, така че той иска да опита да оправи нещата с Кейт", допълва източникът. Двойката има шестгодишен син Джо, а Уинслет има деветгодишна дъщеря Мия от първия си брак с режисьора Джим Трипълтън. Мендес има известно свободно време след като снимките на новия филм от поредицата Джеймс Бонд, на който той трябваше да е режисьор, бяха отложени. Той споделил с приятели, че няма никакви намерения да продава имението от 18-и век, което купи за 3,3 милиона паунда през 2003 г., а планира да прекарва там повече време, да играе крикет и да се наслаждава на градината от 22 акра заедно с децата си.

"Вещите на Кейт все още са там и Сам обожава имението. Двамата похарчиха 1,5 милиона паунда за пет години, за да го ремонтират заедно и неотдавна получиха разрешение да построят градинска стая. Той не иска да се отказва от него", споделя източникът и допълва, че бракът на Уинслет и Мендес пострадал главно заради факта, че "двамата рядко се намираха заедно в една страна".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !