Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Замесиха Милена в чалга скандал

отпечатай новината

14.07.2010 11:45 | Видян 3152 пъти

Замесиха Милена в чалга скандал

Рокът и чалгата са в челен сблъсък - Милена срещу Нелина. От вчера Фейсбук е взривен от коментари по темата, а историята е следната. Преди време фолк звездата поканила Милена заедно да запишат парче в рокаджийски стил с елементи от българската народна музика и тя се съгласила.

Песента се казва "Приятелко, здравей". Нелина, спонсорирана от тогавашния си приятел Коко Динев, осигурила студио, барабанист и китарист, които записали музиката, а Милена изпяла своята част и си тръгнала, разказа самата тя пред "Стандарт". Партията на рок звездата е в типичния й стил.

После обаче Нелина направила и своята партия в стил турбофолк, без Милена изобщо и да подозира какъв ще е крайният резултат. Така се получила песен в нечуван досега по света стил, нещо като турбо чалга рок.

Версията на Нелина обаче е съвсем различна. Според нея Милена напълно доброволно и съзнателно се е съгласила да участва в проекта. "Не мога да накарам никого насила да пее", каза фолк звездата пред "Стандарт". Според нея идеята за съвместния запис се родила, докато рок колежката й била на купони в столичния ресторант "Кошарите", докато самата Нелина пеела там.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !