Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Кулинарни изкушения разсейват актьорите на най-новата българска филмова продукция

отпечатай новината

16.07.2010 10:30 | Видян 4589 пъти

Кулинарни изкушения разсейват актьорите на най-новата българска филмова продукция

Снимачната площадка на новата българска комедия се премести за кратко в BESO Bar&Dinner, където екипът засне една от най-абсурдните сцени от лентата. Филипа Балдева, звездата от „Криворазбраната цивилизация” на театър „Възраждане” играе бивша мутреса с висок коефицент на интелигентност, която внезапно открива сходна душа, където най-малко е очаквала (сценичният й тоалет е изработен от Аля Милушева и идеално допълва имиджа на бизнес дама). Тя кани на вечеря в изискан ресторант изгряващата футболна звезда Лъчо и с изумление открива, че и двамата си падат по джаза и... Достоевски! 

Ролята на атрактивния футболист играе Цветан Николов, млада надежда на Шуменския театър, когото от скоро познаваме и като водещ на рубриката „Втори тото шанс” по БНТ.
Във сцената се включи и симпатичната Алекс, сервитьорка с азиатски черти, която отскоро е част от екипа на BESO.

По сценарий действието се развива в изискано заведение, в което двамата хапват и обсъждат  кой какво харесва и защо. Сцената беше заснета с множество дубли, донякъде и защото сервираните специалитети разсейваха актьорите. Шефът на кухнята Румен Айдаров прати на масата под кино-прожекторите някои от най-интересните ястия на заведението – саке маки с пърлена сьомга, авокадо и ми-су за дамата и спаначена салата с телешко карпачо за спортиста. В чашите на филмовите герои наляха южноафриканско шанин блан „Клайне залце” и това окончателно раздвои вниманието на артистите. Все пак Филипа и Цветан се справиха професионално със задачата и заснеха сцената за по-малко от час.

Суматохата около кинаджиите предизвика любопитството на посетителите на ресторанта и край ограничителните ленти се събраха много любопитни зрители. Сред тях за кратко беше Румънеца от прочутия хип-хоп дует, все още носещ под дясното си око следи от петъчния инцидент, когато шофьорът на лимузината им припадна зад волана и колата се обърна на път за Казанлък. На съседна маса похапваха Тодор Славков и компания. Заедно с царската съветничка Мия Мореро, Мая Илиева и Емил Кошлуков, Малък Тошко е сред най-редовните посетители на BESO.

Снимките на филма вървят с ударно темпо и режисьорът Георги Костов се надява да приключат до 3 седмици. Ден преди сцената в ресторанта екипът заснел звездата от „Стъклен дом” Георги Кадурин в прелюбопитна креватна сцена с две „другарчета в игрите” – фитнес иконата Ан Джи и още една знойна красавица. Кадурин убедително играе мафиотски бос, когото двете мацки учат на руски език, а той го практикува, поръчвайки по телефона отвличане на конкурент и рязане на непослушни пръсти...

В главната роля на студента по режисура Антон Красивия играе Ивайло Захариев, познат на публиката от представленията на театър „Мим Арт”. Той си партнира с Пламен Велков от Сатиричния театър, превъплатен в Иван Космонавта, братовчед на Красивия и слабо интелигентен престъпник на дребно, който забърква страшна каша с едно куфарче пари, две щастливи циганета и едно безкрайно сметище...

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !