На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Калканджиева: Има каталог за елитни компаньонки

отпечатай новината

16.07.2010 11:40 | Видян 9582 пъти

Калканджиева: Има каталог за елитни компаньонки

Евгения Калканджиева потвърди, че знае за наличието на каталог за елитни компаньонки, но отрече да го е виждала някога. „Над 100 модни агенции са регистрирани в България. Очевидно е, че няма работа и пари за всички.

Това означава, че се ползват едни млади момичета за компания, за излизане с богати и влиятелни мъже”, заяви носителката на титлата „Мис България 1995”. Според нея една от причините моделите от модните агенции да започнат да проституират са ниските хонорари, които получават - между 50 и 300 лв. на участие.

В задочен разговор с нея вдовицата на създателя на първата модна агенция в България Васил Папазов - Ирина Папазова, пък попита Евгения Калканджиева от ефира на PRO.BG знае ли подробности за убийството на съпруга й. Папазов беше разстрелян до колата си на бул. „Черни връх“ в София на 12 декември 1997 г. Калканджиева е категорична, че няма представа какъв бил могъл да е мотивът за покушението, но каза, че е съществувала и версия, свързана с извънбрачна връзка на убития. Според Ирина Папазова убийството на съпруга й има общо с конкурсите за красота и желанието на групировките в средата на 90-те години да навлязат в модния бизнес.

Темата за компаньонките сред моделите се раздуха пак от една дама с доста спорни изяви. „По 30 000 – 40 000 лева месечно изкарват красиви момичета и моделки, които правят компания на богати мъже”, каза моделът Катрин Вачева, която в предаването „Код: криминално” по PRO.BG отсече, че съществува такъв каталог, чрез който популярни фолкизпълнителки, победителки в конкурси за красота или фотомодели, чиито снимки са на кориците на еротични издания, се предлагат като компаньонки срещу заплащане. Според Вачева в „каталога” са попадали дори носителки на титлата „Мис България”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !