Деси Димитрова остана без бански в...

Деси Димитрова накара гърците да се размечтаят....

Първи трейлър на Домът на Gucci

Този ноември номинираният за „Оскар“ именит...

Престъплението Мери Джейн да бъде наказано

отпечатай новината

16.07.2010 15:38 | Видян 4236 пъти | Гласували 1

Престъплението Мери Джейн да бъде наказано

Мери Джейн не е просто поредният парламентарен СКАНДАЛ и затова ние тепърва ще го нищим отвсякъде.

Това е първият случай в цялата история на България, когато депутат си позволи да прочете текст, който никъде не е записан, за да влезе в закон. А след като неговото чудовищно посегателство бе разкрито, друг депутат силово да наложи в Държавен вестник да се публикува несъществуващият текст.

При това не на каква да е тема. Става въпрос за НАРКОТИЦИ! Онези, които тровят и без това проблемното младо поколение на България.

Това не е проста КОРУПЦИЯ, каквато продължава да се произвежда ежедневно, ежечасно и ежеминутно в България, независимо от новата власт или въпреки нея!
Това е най-вече жалка духовна корпуция – простъпка на хора, единият от тях лекар преди да е станал депутат (!!!), която не може да предизвика друго освен омерзение. Всъщност, може – самосезиране от прокуратурата!

Къде са смелите орли на правосъдието, назначени от Първанов, които обърнаха табелата в посока ГЕРБ?!

Много е жалко, предателство е към целия труд на Борисов и Цветанов някакви незначителни хора, представяни за техни, да се подиграват с парламента и парламентаризма, със закона и законността, с добрите нрави изобщо. И то за сметка на ГЕРБ, която, каквото и да си говорим, е крепителят на цялата политическа система в България в момента. Вероятно сега мнозина още не са го разбрали. А когато го разберат, ще бъде твърде късно за тях. Но и за всички нас!

“Кадрите решават всичко”, мъдро беше казал другарят Сталин. Такива като депутатите от скандала Мери Джейн, които по думите на Борисов си били признали, но неясно какво – дали за взети 20 000 евро, вероятно той би ги разстрелял. Майките на погубили живота си наркомани със сигурност биха подкрепили това с две ръце. Такива почернени майки има десетки хиляди в България. Да, в България.

Хайде, като ще ги търпим за ненагледни депутати, като ще и даваме по 5000 лева на месец, при това без бонусите, поне да не ги наричаме “Народни ПРЕДСТАВИТЕЛИ”. Мене такива типове не ме представляват! А вас? 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !