Джорджина показа как поддържа...

Джорджина Родригес често показва апетитното си тяло по...

Pininfarina постави рекорд за време...

Pininfarina публикува официални данни за мощността на...

Ку-Ку Бенд тръгва на турне в САЩ и Канада

отпечатай новината

20.07.2010 16:00 | Видян 5704 пъти

Ку-Ку Бенд тръгва на турне в САЩ и Канада

Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд заминават тази есен на турне в Америка под наслов Slavi Trifonov & Ku-Ku Band American Tour 2010, съобщиха организаторите.

В началото на септември и в края на октомври Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд, заедно с балет „Магаданс" и актьорите Краси Радков, Виктор Калев и Мариан Бачев, ще представят своето шоу последователно в градовете Бостън (23.09), Ню Йорк (25.09), Чикаго (30.09) и Лос Анджелис (02.10). За Канада са определени градовете Торонто и Монреал. При голям интерес от страна на публиката са възможни както осъществяването на два концерта в един ден, така и добавянето на нови допълнителни дати.

Концертната програма ще бъде над 2 часа и ще включва всички емблематични песни на Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд, много танци, скечове и шоу. Тя е насочена, разбира се, предимно към българските имигранти в Америка, но ще бъде достатъчно разнообразна и атрактивна, за да привлече вниманието и на местната публика.

Турнето се организира от „София Мюзик Ентерпрайсис" в партньорство с американската компания „Харбър Айлънд Рекърдс". Концертите ще бъдат в спортни зали с капацитет от 2 000 до 6 000 души, а не в кръчми и църкви, каквато практика е имало досега.

Екипът включва 50 човека и огромна озвучителна, осветителна апаратура, специални ефекти и инструменти, които ще бъдат превозвани със самолет, предоставен от обслужващата турнето компания. Всички ще пребивават в САЩ с официални работни визи.

Билетите ще бъдат пуснати в продажба в края на тази седмица, 23 юли, като за първи път ще се разпространяват в цял свят онлайн чрез мрежата на „Тикетпро".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !