Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

На Андреа пак и лъсна...бельото

отпечатай новината

30.03.2008 09:05 | Видян 98846 пъти | Гласували 9

На Андреа пак и лъсна...бельото

Андреа представи новия си албум "Огън в кръвта" на парти в денс център Plazza. Ексцентричната блондинка смени три тоалета по време на шоуто. Първата рокля бе дълга и...нямаше какво да се види. После обаче певицата се показа в типичния си стил. След като на рождения й ден Кубрат Пулев ни изправи пред дилемата носи ли бельо или не любимата му, сега поне сме сигурни – бельо имаше. Убедете се сами от снимките. С бялата ултракъса наподобяваща булчинска рокля, чийто воал бе свален от танцьорките, тя бе предпочела черни бикини. Показа ни го съвсем ясно.
Черната рокля, която последва, пък бе с толкова голяма цепка, че отново имаше много, много за гледане.
На събитието изненадващо се появи Емилия, която вече е в доста напреднала бременност. Тя бе в добро настроение, не спря да си бъбри със свои познати. Личеше си обаче, че й е трудно да върви. За да се изкачи по стълбите и да подари букет на колежката си от Пайнер, й бе нужна помощ.
Самата Андреа заяви, че е много щастлива заради излизането на първия й албум. Тя обаче почти не проговори по време на промоцията. Между песните блондинката бе безмълвна, а когато водещата я хвалеше, само кимаше с глава.
Накрая все пак каза няколко думи, като поздрави родителите си, продуцентите си и разбира се гаджето си Кубрат Пулев. Боксьорът не изглеждаше в добро настроение и дори отказа да бъде сниман.
Сред гостите на шоуто беше Мис България 2005 Роси Иванова, която бе придружавана неотлъчно от своя приятелка. Личеше си, че двете много се забавляват. Присъстваха още певиците Мира и Теодора. По една песен изпяха Пресиян, Илиян, Биляна и Соня Немска.
Доста нерви хвърлиха организаторите на промоцията заради едночасовото закъснение, типично за повечето прояви у нас. Причината бе, че след шоуто на Андреа, имаше частно парти, и трябваше да се реагира твърде бързо. Екипът все пак успя да се справи.

Повече снимки може да видите тук.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !