Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Саманта с нов клип по “Планета HD”

отпечатай новината

28.07.2010 13:40 | Видян 4446 пъти

Саманта с нов клип по “Планета HD”

Най-младото попълнение на музикална компания “Пайнер”, Саманта засне видеоклип към най-новата си песен “Мога ли”. Под това заглавие тя е кодирала своята интерпретация на вече популярната и обичана балада “Зора е”.

Видеоклипът към песента, вече се излъчва в програмата на телевизия “Планета HD”, а зрителите на телевизия “Планета” ще вече могат да го видят в ефира на музикалната медия след ден. Видеореализацията на проекта бе заснета в Царския дворец във Враня, в средата на юли. В музикалната лента носталгични спомени ни пренасят в една тъжна приказка, в която главната героиня е очарователната Саманта.

Това лято изпълнителката е планувала и още една музикална изненада, бързо и динамично парче, в крак с емоциите, които носи този сезон. Пред planeta.tv тя признава, че бавните мелодии са нейната стихия, но е сигурна че новото и бързо парче ще носи хитов потенциал.

През есента Саманта ще ни представи и още една нова песен, доста по-различна от познатите досега. Рок-дамата Милена Славова е предоставила на младата певица своята песен “Истина”, която Саманта ще включи в своя нов репертоар.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !