Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Шамара бесен, разгромиха го на покер

отпечатай новината

29.07.2010 12:40 | Видян 4788 пъти

Шамара бесен, разгромиха го на покер

Разгромиха Мишо Шамара на Тексас Холдем. Рапърът, известен напоследък като Big Sha, загуби всичките си чипове за не повече от десет минути в директен онлайн двубой с фенове на хип хопа и спортния покер.

Близо 200 души се включиха в битката срещу майстора на римата в най-големия сайт за Тексас Холдем в света PokerStars. Тръпката за покерджиите бе двойна- освен, че се изправиха срещу звездата, играха за 300 долара, които Шамара бе обещал на човека, който го отстрани от масата. Това направи покер факир от Стара Загора, който спечели бурно разиграване. Рапърът заложи всичко на средно силна ръка. Подреди чифт и загуби от тройка деветки на противника, с което напусна надпреварата.

Крушението обаче разгневи рапъра и той подготвя реванш. В момента се стяга за следващия онлайн сблъсък на виртуалните маси на PokerStars. Очаква се турнирът, в който Шамара ще търси отмъщение, да събере рекорден брой покерджии за състезание от подобен формат. Big Sha хвърля ръкавицата, но се заканва, че битката ще е жестока. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !