Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Новото откритие на Десислава се казва Надя

отпечатай новината

30.07.2010 14:20 | Видян 11897 пъти

Новото откритие на Десислава се казва Надя

Десислава показва, че много сериозно се е заела с ролята си на продуцент. Преди няколко месеца русата певица показа първото попълнение на компанията си „New Music“. Това е 22-годишната Джемиле. Талантливата туркиня бе изненадала Деси с уникалните си изпълнения на поп фолк, балкански песни и българска естрада.

Сега Десислава отново е впечатлена. Причината е 20-годишната варненка Надя. Тя нашумя покрай риалити формат и още тогава Десислава я харесала и обещала на младата девойка когато компанията й започне да менажира таланти, Надя да е с предимство. „Не мисля, че скоро съм чувала някой да пее R&B по-добре от Надя” – обосновава избора си Десислава. Продуцент и изпълнител се разбират чудесно. Надежда никога не е ходила на уроци по пеене, а теорията й е, че пеенето не се учи, а е талант.

Момичето има музикално образование - учила е в Музикалното училище НУИ „Добри Христов”, профил валдхорна. В последствие решава, че валдхорна не й подхожда и пеенето става приоритет. Първата песен на младата певица е дело на музикалния мениджър на Десислава, а именно Йовко Петров. Тя се казва „Virtual Game“ и вече има готов клип, който скоро ще може да се види по музикалните телевизии.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !