Галена влиза в Пееш или лъжеш тази...

След успешния старт на новия сезон на “Пееш или лъжеш”,...

ДА! Опус за циганско лято

Днес и утре температурата в София е 30 градуса, а като...

Бременна жена и куп лелки нападнаха Бандерас

отпечатай новината

15.11.2007 13:10 | Видян 3058 пъти

Бременна жена и куп лелки нападнаха Бандерас

Антонио Бандерас предизвика истински фурор в НДК. Както се очакваше тълпата от  фенове и най-вече фенки се беше строила около червения килим, по който щеше да мине актьора, часове преди идването му. Всеки държеше в ръцете си снимка, рисунка, тефтерче или каквото бе намерил, с надеждата върху него да се подпише знаменития испанец. Освен тийнейджърките, които викаха и кряскаха още преди да видят любимеца си, желание да го зърнат имаха и жени на средна възраст. Мнозина лелки бяха окупирали “предните” редици и ревностно пазеха територията си. Сред най-напористите да докоснат Антонио бе и дама в доста напреднала бременност. Това обаче изобщо не й пречеше да се “бори” с останалите.Възрастна жена, която не знаеше какво се случва, също стана част от тълпата, след като разбра кого чакат всички.
Истинският хаос настъпи при идването на Бандерас. Секунди след като се появи, той бе обграден от химикалки, плакати и листове. Колко от чакащите са успели да си вземат автограф, бихме могли само да гадаем. Със сигурност обаче можем да кажем, че имаше и доста разочаровани. За тях остана утехата, че са видели Атнонио.
В първа зала на НДК актьорът представи филма си Летен дъжд. Лелките и младите момичета не се интересуваха много много какво говори испанеца, а се надпреварваха да го снимат. След като идолът им си тръгна, мнозина от тях направиха същото. Изненадващо или не залата не се напълни. Но фенките бяха доволни. Мисията им бе изпълнена.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Бандерас и тълпата в НДК

Няма коментари към тази новина !